Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2008

Μια "χαμένη" (στην Ελλάδα του DVD..) είδηση.

Το παρακάτω e-mail που δεχτήκαμε,αναφέρεται σ'ένα περιστατικό που συνέβει έξω απ'το Μέγαρο Μαξίμου πριν από ένα μήνα ακριβώς..Το απίστευτο video είναι από ρεπορτάζ του BBC καθώς συνεργείο του σταθμού,που βρισκόταν εκεί για άλλο λόγο,κατέγραψε το γεγονός.Τα Ελληνικά ΜΜΕ είτε δεν αντιλήφθηκαν-λόγω των απεργιών-είτε απέκρυψαν το θέμα..

video

E-mail της κ.Π.Δ. από Γρεβενά..

απολυμένη δικαστής Γρεβενών κ.Μαργαρίτη,που κακοποιήθηκε από μπράβους λόγω καταγγελιών για το δικαστικό μέγαρο εκεί, έκανε απεργία πείνας στην Ηροδότου Αττικού έξω από το Προεδρικό μέγαρο και το Μαξίμου. Ξαφνικά μέσα από ένα ταξί ασφαλίτες βγαίνουν και την συλλαμβάνουν.Ειχε αποκαλυψει οτι το υπογειο του Δικαστικου μεγαρου στα Γρεβενα λειτουργουσε ως πορνειο και γινοταν traficking.
Τα ΜΜΕ δεν επαιξαν το θεμα της απεργιας πεινας που για αυτους τους λογους γινοταν εξω απο το μεγαρο Μαξιμου και οχι αλλου.Πιθανότατα δεν φαίνεται να είναι η μόνη δικαστικός που αποπέμφθηκε από γνωστούς κύκλους του Αρείου Πάγου για λόγους σκοπιμότητας. Λίγο αργότερα και στο πλαίσιο της λεγόμενης "κάθαρσης" συζητούνται τουλάχιστον μία-δύο περιπτώσεις απόλυσης δικαστικών για καταφανείς λόγους πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων. Ίσως θα έπρεπε να μας προβληματίσουν περισσότερο οι εξελίξεις στο χώρο της "δικαιοσύνης" και να μην απορροφά όλη μας την προσοχή το περίφημο DVD"..

Blog Widget by LinkWithin

Αρχειοθήκη ιστολογίου