O "blogoνόμος" απειλή και για την ίδια την κυβέρνηση. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

O "blogoνόμος" απειλή και για την ίδια την κυβέρνηση.

Θα μπορούσε ο νόμος που αφορά τα blogs να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα και στην ίδια την κυβέρνηση..;
Ακούγεται τραβηγμένο αλλά σε μια κυβέρνηση με οριακή πλειοψηφία,όπως η παρούσα,αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο μετά τη διαβεβαίωση του"αιρετικού"βουλευτή της Ν.Δ.κ. Π.Τατούλη στο μπλογκ Press-gr πως δεν πρόκειται να στηρίξει ένα τέτοιο νομοσχέδιο.
Συγκεκριμένα ο Π.Τατούλης (μπλόγκερ και ο ίδιος) απαντώντας σε αιχμηρό σχόλιο αναγνώστη του δημοφιλέστερου Ελληνικού ιστολογίου δήλωσε:
"Δηλώνω απερίφραστα και κάθετα (άποψη που θα καταθέσω άμεσα και στο Blog μου) ότι ασφαλώς και θα βρεθώ ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο αν και εφόσον κατατεθεί. Oχι βέβαια, επειδή πρόκειται να εφαρμοστεί (πουθενά και κανείς δεν μπόρεσε να περιφρουρήσει τη λογοκρισία στο διαδίκτυο), αλλά για να μην περιληφθούμε κι εμείς ανάμεσα σε εκείνα τα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά κράτη που αναλαμβάνουν τέτοιες αμαθείς και σκοταδιστικές προωτοβουλίες."
Μια καθαρή και πολιτικά γενναία δήλωση του Πέτρου Τατούλη..
Πληροφορίες που πρόσφατα περιήλθαν πάντως στο Greece-Salonika επιμένουν πως η κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά "να μην προχωρήσει τελικώς στην κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου αντικαθιστώντας το με ένα νέο νομοσχέδιο -ηπιότερου περιεχομένου-που θα αφορά τη χρήση του διαδυκτίου γενικότερα",
μη αγγίζοντας δηλαδή την εώς τώρα λειτουργία των Ελληνικών ιστολογίων,τα οποία έχουν ξεπεράσει αισίως τον αριθμό των 36.000..

7 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Η ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δε λεει ξεκαθαρα ο κ.Τατουλης αν θα ψηφισει η οχι το νομο?
    Το "δε θα το στηριξω" σημαινει πως θα τον ψηφισω μεν για λογους κομματικης πειθαρχιας αλλα δε θα τον στηριξω στη συνεχεια.
    αρες μαρες κουκουναρες δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δε λεει ξεκαθαρα ο κ.Τατουλης αν θα ψηφισει η οχι το νομο?
    Το "δε θα το στηριξω" σημαινει πως θα τον ψηφισω μεν για λογους κομματικης πειθαρχιας αλλα δε θα τον στηριξω στη συνεχεια.
    αρες μαρες κουκουναρες δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAKARI NA GINEI O BLOGONOMOS AYTOS H AITIA GIA NA PESEI H KYVERNHSH.H APOLYTH EKDIKHSH"THS GYFTIAS"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον κ.Τατούλη.
    Δεν μασάει τα λόγια του.

    Γ.Καπάκης
    Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAΛAKIEΣ ΛEEI,OΣO ΔEN ΛEEI KOΦTA OXI 100% ΠAEI NA ΠEI OTI ΘA TON ΨHΦIΣEI.MHN ΞEXNATE OTI ΘEΛEI NA ΞANABΓEI BO(Y)ΛEYTHΣ.EINAI BAPIA H KAΛOΓEPIKH (NA ΔOYΛEYEIΣ OΠΩΣ OI KOINOI ΘNHTOI)G AΠO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Τατούλη.
    Εάν πιστεύετε πραγματικά, σύμφωνα με τη συνείδηση σας, ότι ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσετε το «blogoνόμο», τότε πολύ απλά ΔΕΝ πρέπει να τον ψηφίσετε. Εάν οι βουλευτές δεν ακολουθούν ΕΜΠΡΑΚΤΑ, τη φωνή της συνείδησης τους, τότε ΤΙ ακολουθούν ;
    Οι λύσεις «ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ αυτό, αλλά ΨΗΦΙΖΩ ΕΜΠΡΑΚΤΑ το αντίθετο», είναι πραγματικά ακατανόητες.
    Ο ηρωισμός, είναι μια αρετή που χρειάζεται και μέσα στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share