Οι απόψεις του κ.Βαλλιανάτου και η απόλυσή του. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Οι απόψεις του κ.Βαλλιανάτου και η απόλυσή του.

Ανανεωμένο.

Όπως αναφέρει το Greekalert οι απόψεις του κ.Βαλλιανάτου περί"Μακεδονίας" και "Μακεδόνων" οι οποίες διατυπώθηκαν χθες στο δελτίο ειδήσεων του Extra3 δε θα έπρεπε να προκαλέσουν εντύπωση.
Ο κ.Βαλιανάτος χθες αφού δήλωσε "έμμισθος σύμβουλος επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου" τόνισε πως συμφωνεί με την ονομασία "Μακεδονία" για τα Σκόπια και με την άποψη περί ύπαρξης "μακεδονικής μειονότητας" στην Ελλάδα(!!),αν και σε σχετική ερώτηση διευκρίνησε ότι δεν συμβουλεύει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής..
Όπως αποδυκνείει όμως το σχετικό βίντεο του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το 2007 που έφερε σήμερα στη δημοσιότητα το Greekalert,ο κ.Βαλλιανάτος τόνιζε και τότε ,σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς το θέμα να λάβει μεγάλες διαστάσειςμεταξύ άλλων τα εξής:
«...Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες.Οι συμπολίτες μας ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ ζήτησαν να αναγνωριστεί η συμβίωσή τους, ζήτησαν να υπάρχει σεξουαλική αγωγή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί...»
Δείτε το video:

Και σεις κύριε Βαλλιανάτο έχετε δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεστε όπως επιθυμείτε και αυτό είναι σεβαστό αλλά ως σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικός όταν αναφέρεστε σε ευαίσθητα θέματα εθνικής σημασίας.Οι συμπολίτες μας "ομοφυλόφιλοι,λεσβίες και τρανσέξουαλ" μπορεί να έχουν την ανάγκη στήριξης σας και ίσως είναι υποχρέωσή σας να τους στηρίξετε,οι υπόλοιποι όμως τα καταφέρνουν καλά και χωρίς εσάς...
Εκτός κι αν ως "σύμβουλος επικοινωνίας" προσπαθείτε να αποδείξετε στους εργοδότες σας πως γνωρίζετε με ποιον τρόπο επιτυγχάνεται η προβολή στα ΜΜΕ.Έστω κι αν είναι αρνητική..

.
. Προστέθηκε αργότερα:"Απόλυση Βαλλιανάτου". **13:50'**
To ΠΑΣΟΚ αντέδρασε άμεσα,ανακοινώνοντας πριν λίγο τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ.Βαλλιανάτο :"Προσωπικές του πολιτικές απόψεις και λόγοι δεοντολογίας επιβάλουν την διακοπή της συνεργασίας του με το ΠΑΣΟΚ" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Είχε προηγηθεί το"άδειασμα"του κ.Βαλλιανάτου απ΄τον υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ.Λοβέρδου με δηλώσεις του στο Press-gr.blogspot.
Bookmark and Share