Η περίεργη πορεία της κ.Δαμανάκη & άλλες "πολιτικές" ιστορίες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η περίεργη πορεία της κ.Δαμανάκη & άλλες "πολιτικές" ιστορίες.

Από το ΚΚΕ και την απόλυτη αντίθεση με την τότε ΕΟΚ,βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και...Επίτροπος στην Ε.Ε!

Το πόσο περίεργη και απρόβλεπτη είναι η πορεία όσων αναμιγνύονται με την πολιτική έρχεται να επιβεβαιώσει η περίπτωση της Μαρίας Δαμανάκη.
Από την παράνομη ΚΝΕ, στο μικρόφωνο του «Εδώ Πολυτεχνείο», μετά στο ΚΚΕ, αποσκίρτηση το ’89 με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, προσχώρηση στον Συνασπισμό, μετά για λίγο εκτός πλάνου και στη συνέχεια ένταξη στη μεγάλη κολυμβήθρα του ΠΑΣΟΚ.
Από την απόλυτη αντίθεση με την τότε ΕΟΚ, από τον Ιανουάριο Επίτροπος στην Ε.Ε!
Πράγματα, δηλαδή, που ένας απλός άνθρωπος ούτε καν τα σκέπτεται! Εδώ με ένα .... φίλο σου τσακώνεσαι και δεν του ξαναμιλάς για μια ζωή. Εδώ μια ομάδα υποστηρίζεις και πεθαίνεις με το όνειρο να πάρει πρωτάθλημα! Αλήθεια, ποιός θα συγχωρούσε σε φίλο του την αλλαγή ομάδας; Στην πολιτική, όμως, «όλα επιτρέπονται». Δηλαδή όλα τα επιτρέπουν οι πολιτικοί και-με το χρόνο- τα αποδέχεται ο λαός.
Διότι, ασφαλώς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται ακόμη τα όσα «έσερνε» η μέλλουσα επίτροπός μας στο ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου στην περίοδο του ’89. Πράγματα που αν είχαν ειπωθεί μεταξύ απλών ανθρώπων, θα είχαν φθάσει μέχρι την αυτοδικία!
Είπαμε, όμως, ότι στην πολιτική «όλα επιτρέπονται». Μήπως τα τελευταία χρόνια δεν είδαμε τον Μάρκο Βαφειάδη και τον Αντώνη Μπριλάκη, τον Γιάννη Μπούτο, τον Β. Κοντογιαννόπουλο, τον Στ. Μάνο , τον Α. Ανδριανόπουλο και τον Μ. Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ ή τον Γ. Πέτσο στη Νέα Δημοκρατία; Οι πολιτικοί έχουν φτιάξει το παιγνίδι στα μέτρα τους, από κοντά και τα ΜΜΕ που σιγοντάρουν και στον τομέα τους όλα συγχωρούνται. Κάτι που δύσκολα ξεχνιέται σε άλλους χώρους. Σκεφτείτε μόνο τι ακούει ο Νικοπολίδης όποτε παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό!
Ακις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share