Εταιρεία συμβούλων συνέστησε ο Γ.Βουλγαράκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Εταιρεία συμβούλων συνέστησε ο Γ.Βουλγαράκης

Μπορεί να μην κατέβηκε υποψήφιος, αλλά δεν περίμενε ούτε την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ. για να αποφασίσει τι θα κάνει.

Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου,σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Βουλγαράκης συνέστησε τη δική του εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.
Επί...της οδού Ναυαρίνου στην Αθήνα, όπου και η έδρα του,θα παρέχει υπηρεσίες διαμεσολάβησης για την κατάρτιση συμβάσεων, προτάσεις προβολής-διαφήμισης, εκθέσεις-σεμινάρια, αλλά και «επενδύσεις σε μετοχές και κάθε είδους τίτλους εισηγμένους σε οργανωμένη ή μη αγορά» εντός και εκτός της χώρας. Μέχρι τουριστικά, ξενοδοχειακά, real estate, «οικιστική ανάπτυξη γης» και «ανέγερση κτιρίων παντός είδους σε ακίνητα της εταιρείας με δικά της ή ξένα υλικά».
Πριν, όμως, καλά καλά τον μάθει η αγορά, μόλις προ μηνός, προχώρησε σε αλλαγή του διακριτικού τίτλου!
Από «Factum Solutions» στον πιο εμπορικό (;)... «Greek Solutions 4U», με προσθήκη και συνεταίρου. Αλλαξε, επίσης, κάπως τους σκοπούς στο καταστατικό, αποσύροντας τα περί κτιρίων παντός είδους. Και έβαλε «παροχή πάσης φύσεως φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών» και «υπόδειξη εξειδικευμένων συμβουλών» για «περαιτέρω εξειδικευμένων υπηρεσιών» για νομικά και φυσικά πρόσωπα. Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει καλά, αλλά δεν σταματάει εκεί.
Πιθανόν να ρισκάρει και σε ρόλο εκδότη: να βγάζει περιοδικά και εφημερίδες στοχεύοντας στην «ενημέρωση αλλοδαπών ή Ελλήνων του εξωτερικού...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share