Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να δικαιολογηθεί στο σύζυγό.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να δικαιολογηθεί στο σύζυγό..

Θεσσαλονίκη.

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 26χρονη, με την κατηγορία ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της, προκειμένου να...δικαιολογήσει στον απατημένο σύζυγό της την απουσία της από το σπίτι.
Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή, στα τέλη του περασμένου μήνα, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κρυφά, μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λειβαδιάς, στη Βοιωτία.
Για να δικαιολογήσει την απουσία της, στις 29 Ιανουαρίου, έστειλε στον 34χρονο σύζυγό της γραπτό μήνυμα, στο κινητό του τηλέφωνο, ενημερώνοντάς τον ότι δήθεν είχε πέσει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων. Μάλιστα, του ζητούσε να συγκεντρώσει 80.000 ευρώ και να τα παραδώσει άμεσα στους υποτιθέμενους απαγωγείς για να την απελευθερώσουν.
Ο 34χρονος πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης σε κατάσταση απόγνωσης και κατήγγειλε το γεγονός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων.
Τελικά, χθες, αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν την 26χρονη, μαζί με τον επίσης νεαρό σύντροφό της, στην ευρύτερη περιοχή Λειβαδιάς.
Στην ανάκριση, η νεαρή έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής.
Πάντως, ο 30χρονος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη, αλλά ούτε και για την απαγωγή που σκηνοθέτησε για να βρεθεί κοντά του
Bookmark and Share