ΟΤΕ: Εσωτερική έρευνα για .."φακελλάκι" 536.000 δολαρίων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΤΕ: Εσωτερική έρευνα για .."φακελλάκι" 536.000 δολαρίων


Εσωτερική έρευνα πραγματοποιεί ο ΟΤΕ γύρω από τα 536.000 δολάρια που φέρεται να πήραν άτομα συνδεδεμένα με την...εταιρεία, από την αμερικανική Comverse Technology, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Οι πληρωμές αφορούν την περίοδο 2003-2006. Η Comverse συμφώνησε στις 7 Απριλίου να πληρώσει 2,8 εκατ. δολάρια για να καταλήξει σε συμβιβασμό με την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για παραβίαση των νόμων περί διαφθοράς, σε σχέση με τις πληρωμές προς τα άτομα αυτά.

Ο ΟΤΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σε συνέχεια δημοσιευμάτων και σχετικών ανακοινώσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) και του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για παράνομες πληρωμές από θυγατρικές της εταιρείας Comverse Technology Inc προς άτομα σχετιζόμενα με τον ΟΤΕ και τις θυγατρικές του κατά τα έτη 2003-2006, η Διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ έδωσε άμεσα εντολή στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Ομίλου για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο ΟΤΕ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Ομίλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share