Ρένα μου ...Ούγκο μου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ρένα μου ...Ούγκο μου

Στη Βενεζουέλα βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την βουλευτή κυρία Ρένα Δούρου στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου «Φόρουμ του Σάο Πάολο», στο οποίο συμμετέχουν κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς από τη Λατινική Αμερική και όλον τον κόσμο.

 Η κυρία Δούρου συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο της Βολιβαριανής δημοκρατίας της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβεζ , τκαθώς επίσης και..
  με τους Νικολάς Μαδούρο (υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας), Τεμίρ Πονσερρελεόν (υφυπουργός εξωτερικών για την Ευρώπη της Βενεζουέλας), τις  Ριγκομπέρτα Μεντσού (Νομπελίστρια ιθαγενή Μάγια και προεδρική υποψήφια της Γουατεμάλας), και Μαργαρίτα Ζαπάτα (εγγονή του Εμιλιάνο Ζαπάτα και παλαιό στέλεχος των Σαντινίστας στην Νικαράγουα), τον Βάλτερ Πομάρ (μέλος της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος εργασίας της Βραζιλίας και γραμματέα του Φόρουμ του Σάο Πάολο), την Γαμπριέλα Μοντάνιο (πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Βολιβίας), τον Χ.Ρ. Μπαλαγέρ (πρώην Υπουργό Υγείας της Κούβας και συμπολεμιστή του Τσε Γκεβάρα και του Φιντέλ Κάστρο).
Bookmark and Share