Αλβανία: Τραγωδία με πέντε νεκρούς με αφορμή το γάμο 17χρονης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αλβανία: Τραγωδία με πέντε νεκρούς με αφορμή το γάμο 17χρονης


  • Πριν βάλει τέρμα στη ζωή του ο 73χρονος δράστης του πενταπλού φονικού ζήτησε από έναν γείτονα ένα κινητό τηλέφωνο να μιλήσει με το γιο του στην Ελλάδα..


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία ενός μικρού χωριού του νομού Φίερι στο νότο της Αλβανίας μετά το πενταπλό έγκλημα που είχε ως ..
αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μια ολόκληρη οικογένεια.


Δράστης ένας 73χρονος, ο οποίος διαφωνούσε με τον αρραβώνα της 17χρονης ανιψιάς του. Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της κοπέλας και σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα τα δύο αδέρφια του, την μάνα της 17χρονης, την ίδια την 17χρονη και στο τέλος αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.

Τραγική φιγούρα και μοναδική διασωθείσα η σύζυγος του δράστη, η οποία μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε να κρυφτεί στους γείτονες κυνηγημένη από το δράστη.

Πριν βάλει τέρμα στη ζωή του ο 73χρονος ζήτησε από έναν γείτονα ένα κινητό τηλέφωνο να μιλήσει με το γιο του στην Ελλάδα. Ο γείτονας του ζήτησε να αφήσει το όπλο, ο δράστης παραιτήθηκε από την προσπάθεια να μιλήσει στο γιο του και φοβούμενος ότι μπορεί να πέσει στα χέρια της αστυνομίας, πήγε σε χωράφι και αυτοκτόνησε.
Bookmark and Share