Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό μεταφέρεται η κόντρα της 17Ν. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό μεταφέρεται η κόντρα της 17Ν.


  • Οι δύο «ομάδες» είχαν φτάσει στο σημείο να έρθουν στα χέρια στον προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.


Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό μεταφέρεται η κόντρα που σοβεί εδώ και χρόνια μεταξύ των μελών της 17 Νοέμβρη. «Το μόνο που θα ήθελα, σας παρακαλώ, είναι να μη με βάλετε στην ίδια πτέρυγα με τον Γιωτόπουλο», ήταν... σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα πρώτα λόγια Δημήτρη Κουφοντίνα, προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των νέων φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Τα δύο ηγετικά μέλη της «17Ν», τα οποία, όπως και στον Κορυδαλλό, έχουν παρέα τους «κολλητούς» τους συντρόφους και έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Ο μεν Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, κρατείται στην ίδια πτέρυγα με τον Τζωρτζάτο, ο δε Κουφοντίνας με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Οι δύο «ομάδες» είχαν φτάσει στο σημείο να έρθουν στα χέρια στον προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Κουφοντίνας δέχθηκε ήδη το πρώτο του επισκεπτήριο από την Αγγελική Σωτηροπούλου και τον 26χρονο γιο του Εκτορα, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. Προαυλίζεται μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος περιγράφεται ως ένας από τους πιο συνεργάσιμους κρατουμένους.

Στην ίδια πτέρυγα κρατείται ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης, το μέλος του «Ε.Α.», Κώστας Γουρνάς και οι αναρχικοί Γιάννης Ναξάκης και Γρηγόρης Σαραφούδης, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο κελί.
Bookmark and Share