Προειδοποιητικό μήνυμα των ιδιοκτητών ταξί στον ΣΥΡΙΖΑ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Προειδοποιητικό μήνυμα των ιδιοκτητών ταξί στον ΣΥΡΙΖΑ..


  • Επαναφέρουν «μνήμες Ραγκούση» μετά τη συνάντηση Δούρου - οδηγών ταξί.


Αντιδράσεις προκάλεσε στους ιδιοκτήτες ταξί η συνάντηση που είχε την Τετάρτη η περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου με το...Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία σημείωσε ότι «με αφορμή την συνάντηση της κυρίας Δούρου με το σωματείο των οδηγών ταξί, ξύπνησαν μνήμες από το 2011». «Κάπως έτσι ξεκίνησε τη δράση του και ο Γιάννης Ραγκούσης. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επεδίωξε καμία συνάντηση με την Ομοσπονδία μας, ούτε ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τον κλάδο μας. Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει έστω και με χρονοκαθυστέρηση» τονίζει ο κ. Λυμπερόπουλος.

«Προς το παρόν ηχούν ακόμη στ' αφτιά μας οι δηλώσεις Παπαδημούλη ότι "όταν ο ιδιοκτήτης βγαίνει στη σύνταξη, η άδεια του ταξί να επιστρέφει στο κράτος και από κει στον οδηγό"» αναφέρει.

«Παραμένουμε ψύχραιμοι, αλλά πάντα έτοιμοι να αγωνιστούμε -αν και εφόσον χρειαστεί- για το δίκιο μας, την περιουσία μας και τη δουλειά μας. Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε ανοικτοί σε διάλογο και συνεργασία με οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής, στο επίκεντρο της συνάντησης της κυρίας Δούρου «με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών κ. Μπάτσο, τη γενική γραμματέα κ. Μπερέρη και τον αντιπρόεδρο κ. Βλαχαντώνη, ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο». «Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει συνέχεια της επικοινωνίας και της συνεργασίας» σημειώνει η περιφέρεια.
Bookmark and Share