Ο «τσελεμεντές» για τις γυναίκες των τζιχαντιστών.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο «τσελεμεντές» για τις γυναίκες των τζιχαντιστών..


  • Εξέδωσαν βιβλίο για το τι πρέπει να μαγειρεύουν στους αδίστακτους δολοφόνους τους Ισλαμικού Κράτους!


Εκτός από αιμοσταγείς, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αποδεικνύονται και ιδιαίτερα ευφάνταστοι, όταν πρόκειται για την... προώθηση των σκοπών τους και την προσέλκυση νέων ακολούθων. Τον τελευταίο καιρό, έχουν βάλει στόχο τις γυναίκες που είτε βρίσκονται ήδη στο Ισλαμικό Κράτος είτε σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Συρία για να πάρουν μέρος στον «αγώνα» τους.

Το Ιδρυμα Ζόρα, μια οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους που σκοπό έχει να προσελκύει γυναίκες για την οργάνωση αλλά και να συμβουλεύει αυτές οι οποίες βρίσκονται ήδη στη Συρία, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με ειδικές συνταγές μαγειρικής που προετοιμάζουν καλύτερα τους τζιχαντιστές για τη μάχη! Ετσι, οι γυναίκες στο Ισλαμικό Κράτος είναι πλέον σε θέση να ετοιμάσουν τηγανίτες με αβγά, αλεύρι και γάλα, τις οποίες θα σερβίρουν με μέλι, ώστε οι μαχητές «να πάρουν τις απαραίτητες θερμίδες για την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζονται στα πεδία των μαχών».

Γλυκά

Και, όταν οι τζιχαντιστές κάνουν ένα διάλειμμα (!) για καφέ ή τσάι, οι ηρωικές γυναίκες τους θα τους έχουν φτιάξει «γλυκά μπαλάκια από χουρμάδες» -άλλη μία συνταγή από τον ιδιότυπο ισλαμικό... Τσελεμεντέ-, που θα τους τονώσουν, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο τους!

Τις συγκεκριμένες συνταγές οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τις βρουν και στο διαδίκτυο, αν και αναρτώνται μόνο στα αραβικά. Παρ' όλα αυτά, το σάιτ με τις «τζιχαντιστικές» συνταγές έχει ήδη χιλιάδες επισκέπτες. Εκτός όμως από τις συνταγές, οι τζιχαντιστές κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ένα βιβλίο με οδηγίες για τις νέες μητέρες, το οποίο τις διδάσκει τη σωστή ανατροφή ενός παιδιού-μαχητή. Το βιβλίο εξηγεί στις γυναίκες που έχουν μικρά παιδιά ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους ως μουτζαχεντίν (μαχητής) όταν θα είναι επτά χρόνων -γιατί τότε θα είναι αργά-, αλλά πολύ νωρίτερα!
Το Ισλαμικό Κράτος απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή γυναικών στις μάχες. Γι' αυτόν τον λόγο, οι τζιχαντιστές σε όλα τα προπαγανδιστικά μηνύματά τους στο διαδίκτυο μιλούν για τη «γυναικεία χειρωνακτική εργασία» ως έναν τρόπο προσφοράς στην τζιχάντ, δηλαδή στον ιερό πόλεμο.
Bookmark and Share