Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε οικογένεια. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε οικογένεια.

-Θεσσαλονίκη-

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης μια οικογένεια, όταν...το βράδυ της Μ.Παρασκευής 4 ένοπλοι μπήκαν στην πολυκατοικία που μένει για να τη ληστέψει.
Οι δράστες ξεγέλασαν τον ηλικιωμένο, μέλος της οικογένειας, και κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα του που ζει μόνος. Τον έριξαν στο πάτωμα, τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να τους πει σε ποιο σημείο του σπιτιού υπήρχαν χρήματα.
Ο 76χρόνος άνδρας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να ακούσουν τις φωνές οι συγγενείς του που ζουν στην ίδια πολυκατοικία.
Οι ίδιοι μπήκαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με τους 4 δράστες, οι οποίοι φέρεται να χτύπησαν μια γυναίκα.
Οι συγγενείς του ηλικιωμένου προσπάθησαν να αποτρέψουν τους δράστες οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν όπλο και να τους απειλήσουν.
Στη θέα του οπλισμένου άνδρα, οι συγγενείς έκαναν πίσω και οι δράστες κατάφεραν και πήραν 370 ευρώ και το κινητό της γυναίκας ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η ληστεία μέσα στο σπίτι του 76 χρόνου -που αν και σοκαρισμένος είναι καλά στην υγεία του- έγινε στις 10 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της περιοχής.
Bookmark and Share