Ιστορική μέρα για το Δικέφαλο του Βορρά. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ιστορική μέρα για το Δικέφαλο του Βορρά.

  • Ο Ιβάν Σαββίδης κράτησε την υπόσχεσή του και απάλλαξε τον ΠΑΟΚ απ΄το ...βουνό των χρεών του!
  • Κατατέθηκε σήμερα η επιταγή των 10,8 εκ. ευρώ στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης
...................................................................................
Εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη με τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο ήταν ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, μετά την τακτοποίηση της... οφειλής των 10.860.000 ευρώ στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
«Βάλαμε τελεία σε μια μακρά εκκρεμότητα και από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός (...) Θα μπορούσαμε να κατέβουμε κατηγορίες πιο κάτω και να μην πληρώσουμε τίποτα. Αλλά δεν ήθελα στο σώμα του ΠΑΟΚ να υπάρχει μια "μαύρη κηλίδα" και πολύ περισσότερο όταν αυτή η κηλίδα θα ήταν στην δική μου παρουσία» υπογράμμισε ο κ. Σαββίδης μιλώντας στα ΜΜΕ.
«Με κάθε σιγουριά θέλω να βεβαιώσω πως ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη ομάδα (...) Στρατηγικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ομάδων ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Πως θα το κάνουμε δεν μπορώ ακόμα να σας το πω, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και θα προσπαθήσουμε γι΄ αυτό» πρόσθεσε.
Στα άμεσα σχέδια του ομογενή επιχειρηματία είναι να «ασχοληθούμε με πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας, αφού δεν μπορεί να είναι μεγάλη μια ομάδα αν δεν έχει υποδομή και η Νέα Μεσημβρία δεν μπορεί να είναι βάση για μεγάλη ομάδα, γι΄ αυτό πρέπει να κάνουμε τα πρότζεκτ και να οργανωνόμαστε. Θα κάνουμε επένδυση».
Ερωτηθείς αν θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιον που ενδεχομένως διευκόλυνε την ΠΑΕ στη λύση του προβλήματος, ο κ. Σαββίδης είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' στους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στην Βουλή, και υπάρχουν αρκετοί, και σ΄αυτούς που δεν είναι στο Κοινοβούλιο. Θέλω να πω προσωπικά ένα ''ευχαριστώ'' στην ομάδα του πρωθυπουργού Τσίπρα και στην ομάδα του κ. Καμμένου. Αυτοί μού υποσχέθηκαν και το έκαναν. Αυτή ενδεχομένως είναι η κύρια διαφορά των σημερινών από τους άλλους».
Bookmark and Share