"Συγκλονισμένοι" οι έλληνες "celebrities" από το δράμα των προσφύγων στην Ειδομένη ...ποζάρουν σε ασπρόμαυρες selfie. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

"Συγκλονισμένοι" οι έλληνες "celebrities" από το δράμα των προσφύγων στην Ειδομένη ...ποζάρουν σε ασπρόμαυρες selfie.

    http://greece-salonika.blogspot.com/2016/04/celebrities.html
  • Όταν η γελοιότητα ορισμένων αλλά και η χοντροκομμένη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου αγγίζουν... μεγέθη ασύλληπτα.
  • Μετά από επίδειξη μόδας στα Σκόπια, Βασίλειος Κωστέτσος και Τρύφωνας Σαμαράς έκαναν στάση στην Ειδομένη και είπαν να βγάλουν μια ασπρόμαυρη selfie με φόντο τους πρόσφυγες για να τη μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media!

«Μονό αν...δεις και νιώσεις τον πόνο αυτών των συνανθρώπων μας από κοντά καταλαβαίνεις. Θεέ μου...», έγραψε ο σχεδιαστής στο Instagram, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις από τους followers τους, οι οποίοι κατηγόρησαν τον ίδιο αλλά και τον γνωστό κομμωτή για εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου.

«Σήμερα το απόγευμα λίγο πριν φύγουμε έζησα με τον Τρύφωνα πάνω στο Πετσί μας...Την Κόλαση της Ειδομένης.....Η Φοβερή Αυτή Αντιπαράθεση Που μπορείς να νοιώσεις μετά από μια τεράστια επιτυχία.....!!!!! Οταν βλέπεις και αγγίζεις τον πόνο... Δυστυχώς η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ φλας χαμόγελα, σαμπάνιες.....Κατέρρευσα», σημείωσε σε άλλη φωτογραφία.

Απλώς τραγικό...

Bookmark and Share