Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

  • Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα, οι εργασίες στην εσωτερική περιφερειακή οδό και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Συγκεκριμένα εργασίες κοπής βλάστησης θα γίνουν στο οδικό τμήμα μεταξύ του... ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στην Τούμπα (Κ9) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ισόπεδου κόμβου του Φοίνικα (Κ13), με κατεύθυνση προς την Καλαμαριά.

Αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της οδού Μαρίνου Αντύπα και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου - Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.
Bookmark and Share