Τρόμος για ανδρόγυνο: Τους ξυλοκόπησαν την ώρα που κοιμόντουσαν και τους λήστεψαν - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Τρόμος για ανδρόγυνο: Τους ξυλοκόπησαν την ώρα που κοιμόντουσαν και τους λήστεψαν

  • Νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι, που βρίσκεται στην ερημική θέση...«Ψάθα» έξω απ΄τη Ζαχάρω της Ηλείας, κατά το χρονικό διάστημα από τις 6 έως τις 7:30 το πρωί -δίχως να έχουν βρεθεί σημάδια παραβίασης- και ξυλοκόπησαν το ανδρόγυνο την ώρα που κοιμούνταν στα κρεβάτια τους, χωρίς να τους αφήσουν περιθώρια αντίδρασης.

Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το δωμάτιο για να βρουν προφανώς χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όμως τα μοναδικά «λάφυρα» ήταν τα 205 ευρώ που είχε η 56χρονη στο πορτοφόλι της, χρήματα από είσπραξη των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα θύματα της ληστείας, εμφανώς σοκαρισμένοι και τραυματισμένοι, ανέκτησαν τις στοιχειώδεις σωματικές δυνάμεις τους ύστερα από αρκετή ώρα και γύρω στις 10:30 ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα προσήλθαν αστυνομικοί του ΑΤ Ζαχάρως. Ο 64χρονος με τη σύζυγό του διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις. Από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή τους στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο 64χρονος έχει υποστεί τραυματισμό στο πρόσωπο και νοσηλεύεται στην κλινική ΩΡΛ, ενώ η 56χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με πολλαπλούς μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

patrisnews.com
Bookmark and Share