Διαγωνισμός "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός" στη Θεσσαλονίκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Διαγωνισμός "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός" στη Θεσσαλονίκη


  • H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στο Hyatt Regency Thessaloniki, με τη συμμετοχή 25 καλλονών από διάφορα μέρη του κόσμου.


Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα διαθέσει το ποσό των... 5.000 ευρώ ως οικονομική συμμετοχή για την κάλυψη μέρους εξόδων της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Hyatt Regency Thessaloniki, με τη συμμετοχή 25 καλλονών από διάφορα μέρη του κόσμου, που θα περιηγηθούν για 20 ημέρες στην Αθήνα, Κατερίνη, Όλυμπο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Μύκονο.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη για τον ΕΟΤ είναι:

-Ένθεση του λογοτύπου του ΕΟΤ σε ιστοσελίδες ανά τον κόσμο

- Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ στο Facebook της εκδήλωσης.

- Ένθεση λογοτύπου στο εξώφυλλο του περιοδικού που εκδίδεται για την διοργάνωση και μοιράζεται στους συμμετέχοντες καθώς και τους επισκέπτες της διοργάνωσης

- Ένθεση διαφημιστικής καταχώρησης ΕΟΤ στο περιοδικό που εκδίδεται για την διοργάνωση - Κείμενο ή χαιρετισμός ΕΟΤ στο περιοδικό που εκδίδεται για την διοργάνωση (Ελληνικά – Αγγλικά)

-Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ στην πρόσκληση της διοργάνωσης

-Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ από την παρουσιάστρια της βραδιάς-Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ και ένθεση του λογοτύπου σε όλα τα Δελτία Τύπου που θα εκδοθούν για την εκδήλωση (Ελληνικά και Αγγλικά)

- Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ σε όλες τις κορδέλες χωρών & τίτλων

- Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ στα t-shirts που θα φορέσουν οι υποψήφιες από όλες τις χώρες

- Τοποθέτηση 2 Roll Up Banner EOT στον χώρο της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη

- Παραχώρηση στον ΕΟΤ των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συμμετεχόντων στην διοργάνωση, από το εξωτερικό (μετά από σύμφωνη γνώμη τους), προκειμένου να ενταχθούν στο διευθυνσιολόγιο του visitgreece και την αποστολή μηνιαίου newsletter για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Bookmark and Share