Tι πίνουν; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Tι πίνουν;

  • Μπαλαούρας για ΟΛΠ: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση... θα ήμασταν στους δρόμους!!!
Άλλη μια μνημιώδης δήλωση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει θέμα για ...σεμινάρια ψυχιατρικής.

Την ώρα που η επιστολή που έστειλε η Cosco στη Βουλή με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως άλλαξε του... όρους της συμφωνίας για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ακόμη ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως δεν συμφωνεί αλλά θα ψηφίσει γιατί... δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

Ο λόγος για τον Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (30.06.2016) στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, και είπε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο... δρόμο να διαμαρτύρεται για τη συμφωνία που αφορά στον ΟΛΠ!

«Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά» είπε ο Μάκης Μπαλαούρας και πρόσθεσε όμως ότι είναι υποχρεωμένος να την υλοποιήσει. Και μετά... έριξε τη βόμβα: αν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνησης, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς!

«Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε» τόνισε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού.
Bookmark and Share