Σοκ με τον ΕΝΦΙΑ: Θα καταβληθεί σε 4 δόσεις! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σοκ με τον ΕΝΦΙΑ: Θα καταβληθεί σε 4 δόσεις!

  • Σε τέσσερις δόσεις αναμένεται να γίνει η καταβολή του ΕΝΦΙΑ για το 2016, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Όπως τόνισε ο... κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real το απόγευμα της Τετάρτης, όσο καθυστερεί το κλείσιμο των φορολογικών δηλώσεων, τόσο καθυστερεί η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και άρα μειώνονται οι πιθανότητες για περισσότερες δόσεις.

«Είναι η αγωνία που έχουμε, να τελειώσουν οι φορολογικές δηλώσεις, για να γίνει εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Αύγουστο, ελπίζουμε χωρίς προβλήματα», είπε ο κ. Αλεξιάδης.

Διευκρίνισε ότι στόχος είναι η καταβολή του φόρου να γίνει σε δόσεις μέχρι το τέλος του έτους «αν προλάβουμε και από τον Σεπτέμβριο, μακάρι και από τον Αύγουστο».

Σε ό,τι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις, ο κ. Αλεξιάδης απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας παράτασης, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου, όταν και λήγει η προθεσμία υποβολής, «άνετα μπορεί να τακτοποιηθεί το θέμα».

«Είναι ανέκδοτο να συζητάμε για παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις» συμπλήρωσε και υπενθύμισε ότι η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί στις 29 Ιουλίου.

Bookmark and Share