Ένα Audi για… φορτηγατζήδες! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ένα Audi για… φορτηγατζήδες!


  • Μην ψάξετε να το δείτε στο δρόμο. Βασικά, μην ψάξετε καν για επαγγελματικό όχημα με το σήμα της Audi, γιατί απλά... δεν υπάρχουν.


Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει την... περιέργεια (και ίσως όχι μόνο) να δει πώς θα μπορούσε να είναι ένα επαγγελματικό όχημα (και μάλιστα μεγάλων διαστάσεων) που θα έβγαινε από τα εργοστάσιά της...

Ανέθεσε λοιπόν στους σχεδιαστές Αρτέμ Σμιρνόφ και Βλαντιμίρ Παντσένκο να σχεδιάσουν για λογαριασμό της ένα φουτουριστικό φορτηγό.

Έτσι σχεδιάστηκε το «Future Truck», το οποίο διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο φορτηγό έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι οδηγοί του έχουν αναβαθμιστεί σε... πιλότους πολεμικών τζετ και κάθονται σε ανοιχτά κόκπιτ στην οροφή, ενώ το τιμόνι θα μπορούσε να προέρχεται και από διαστημόπλοιο της ταινίας «Ο Πόλεμος των Άστρων». Αν χρειαστεί μάλιστα, αναλαμβάνει υπηρεσία ο αυτόματος πιλότος.

Για την κίνηση του φορτηγού φροντίζουν ηλεκτροκινητήρες, ενσωματωμένοι στο εσωτερικό των τροχών, που εφοδιάζονται με ενέργεια από μπαταρίες, τοποθετημένες στο πάτωμα για καλύτερη ευστάθεια και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Τα ελαστικά αποτελούν σίγουρα ένα από τα highlight του αυτοκινήτου εξαιτίας του χωμάτινου σχεδιασμού με τα τεράστια τακούνια.
Bookmark and Share