Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου για φακελάκι. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου για φακελάκι.

  • Σύλληψη και ιδιώτη γιατρού για άμεση συνέργεια στο «λάδωμα»
  • Προηγήθηκε καταγγελία πολίτη


Στη σύλληψη γιατρού δημόσιου νοσοκομείου της... Αττικής για δωροληψία, αλλά και ιδιώτη γιατρού για άμεση συνέργεια στη δωροληψία, προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Προηγήθηκε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία τον παρακολουθούσε ιατρικά ο ιδιώτης ιατρός και για την καλύτερη αντιμετώπιση της πάθησής του τον παρέπεμψε στον ιατρό - διευθυντή τμήματος δημόσιου νοσοκομείου, ενημερώνοντας τον ότι θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».

Ακολούθως, ο ιατρός του δημόσιου νοσοκομείου αφού πραγματοποίησε τη θεραπεία στον καταγγέλλοντα απαίτησε και έλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αμέσως, ο ιατρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη ιατρού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

*Για καταγγελίες τέτοιων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.
Bookmark and Share