Πανικός στη Γαλλία για την τρομοκρατία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πανικός στη Γαλλία για την τρομοκρατία

  • Απαγορεύονται έως και οι τσάντες θαλάσσης στις παραλίες.
  • Αστυνομικοί και στρατιώτες στην ...αμμουδιά!

Ακόμη και οι… τσάντες θαλάσσης έχουν απαγορευθεί σε πολλές παραλίες της Γαλλίας, όπου οι παραθεριστές απολαμβάνουν τα μπάνια τους περιτριγυρισμένοι από πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι...περιπολούν στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει η Γαλλική κυβέρνηση για το φόβο της τρομοκρατίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τουρίστες που επισκέπτονται την Γαλλία, θα διαπιστώσουν αμέσως τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, από τα αεροδρόμια και τα φεστιβάλ και τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις αυτήν την περίοδο, μέχρι τις παραλίες, σε πολλές από τις οποίες απαγορεύεται στους τουρίστες να φέρουν μαζί τους τσάντες θαλάσσης για το φόβο βομβιστικής επίθεσης.
Ανάμεσά τους το διάσημο θέρετρο της Ριβιέρας στις Κάννες, η δημοτική αρχή του οποίου ανακοίνωσε, ότι θα απαγορευθούν στην παραλία οι αδιαφανείς και μεγάλες τσάντες, στις οποίες θα μπορούσαν κάποιοι να μεταφέρουν όπλα ή εκρηκτικά.
Μάλιστα, όποιος δεν συμμορφώνεται με τον οδηγία, μπορεί να εκδιωχθεί από την παραλία ή και να του επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα
Bookmark and Share