Θα ανοίξει ο «φάκελος» Βαρουφάκη; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Θα ανοίξει ο «φάκελος» Βαρουφάκη;

  • Ξεκινά αυτή την ώρα στη Βουλή, η συζήτηση επί της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21.00, με ονομαστική ψηφοφορία.


Στη σημερινή συζήτηση αναμένεται, μετά τις 18.00, να μιλήσουν τόσο ο... πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Εν όψει της συζήτησης του αιτήματός της Ν.Δ. για τη διερεύνηση «όσων τραγικών συνέβησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015», ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε ότι «είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει στη σύσταση της Εξεταστικής».

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι ανάγκη ο λαός να μάθει τι ακριβώς έγινε και πρόσθεσε ότι «όσες φορές μίλησε για το θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κατέφυγε σε διαφορετικούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς».

Κατά τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., αν ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνήσει για τη σύσταση της Εξεταστικής, «θα αποδείξει στην πράξη ότι φοβάται την αλήθεια».
Bookmark and Share