Δεν γίνεται να υπάρξει Brexit χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου, ξεκαθαρίζουν Βρετανοί δικηγόροι. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δεν γίνεται να υπάρξει Brexit χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου, ξεκαθαρίζουν Βρετανοί δικηγόροι.


  • Η δικηγορική Mishcon de Reya αντιπροσωπεύει μία ομάδα Βρετανών οι οποίοι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της εγχώριας κυβέρνησης

Η απόσχιση της Μεγάλης Βρετανίας από την..Type Your Post Summary Here Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να δρομολογηθεί χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου, υποστηρίζουν οι δικηγορικές εταιρείες στο νησί.
Όπως αναφέρει και σε δημοσίευμα του Bloomberg, μεταξύ των παραπάνω δικηγορικών είναι και η Mishcon de Reya, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μάλιστα, η Mishcon de Reya αντιπροσωπεύει και μία ομάδα Βρετανών πολιτών, οι οποίοι σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της εγχώριας κυβέρνησης, σε περίπτωση που αποφασίσει να ξεκινήσει την ενεργοποίηση του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, χωρίς τη συγκατάθεση του Κοινοβουλίου.
Αναφέρεται πως αυτός που θα ξεκινήσει την όλη διαδικασία για την ενεργοποίηση του άρθρου θα είναι ο αντικαταστάτης του David Cameron, ο οποίος θα είναι γνωστός μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της χώρας έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη με το άρθρο, αν πρώτα δεν γίνουν οι συζητήσεις για την επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών, εμπορικών και μη.
Bookmark and Share