Δυναμικές κινητοποιήσεις προανήγγειλε η ΓΣΕΕ στην 81η ΔΕΘ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Δυναμικές κινητοποιήσεις προανήγγειλε η ΓΣΕΕ στην 81η ΔΕΘ

Δυναμικές κινητοποιήσεις προετοιμάζουν η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του τριημέρου των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα:
1. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

2. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο A.D. IMPERIAL PALACE (Αντιγονιδών 13 τηλ.2310/508300), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

3. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και πορεία.

Ταυτόχρονα το προεδρείο της ΓΣΕΕ εξέδωσε διακήρυξη - ανακοίνωση με σχετική αφίσα για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων, και προετοιμάζει ραδιοφωνικό και διαδικτυακό σποτ, που θα αποσταλούν στα εργατικά κέντρα και στις ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
Bookmark and Share