Τηλεοπτικές άδειες: Kαθυστερεί το αποτέλεσμα.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Kαθυστερεί το αποτέλεσμα..

  • Αύριο Πέμπτη αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.
  • Αλλαγή φρουράς και... φαγητού
  • «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτες άδειες και η μαραθώνια διαδικασία συνεχίζεται....

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης παραμένουν στραμμένα τα βλέμματα, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, η οποία έχει...ξεπεράσει σε διάρκεια τις 24 ώρες και αναμένεται να τελειώσει την Πέμπτη! Το κτίριο παραμένει σφραγισμένο και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο εσωτερικό, ενώ οι μόνοι που έφτασαν στην πόρτα ήταν το… βανάκι με τα φαγητά και οι αστυνομικοί που άλλαξαν βάρδια.

«Κλείδωσαν» οι δύο πρώτες άδειες - Απομένουν δύο

Από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης είναι σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης, με τους εκπροσώπους των οκτώ υποψηφίων να δίνουν το δικό τους αγώνα για μία από τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η κατακύρωση και της δεύτερης άδειας, με τη διαδικασία να συνεχίζεται για τις άλλες δύο.

Με βάση και το σχεδιασμό, που προβλέπει διάλειμμα τριών ή τεσσάρων ωρών ανάμεσα στις δημοπρατήσεις, η διαδικασία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, «αγγίζοντας» σε συνολική διάρκεια τις 50 ώρες!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρωί της Τετάρτης έγινε της… θυροκολλήσεως, καθώς Star, Αlpha, Αnt1, Mega και ΣΚΑΙ κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα.

Αλλαγή φρουράς, μπριάμ και κινέζικο

Εκτός, όμως, από τη «βροχή» φακέλων, στη Γενική Γραμματεία ενημέρωσης κατέφτασε και το φαγητό, με βανάκι της εταιρείας catering που έχει αναλάβει την τροφοδοσία.

Οι «έγκλειστοι της οδού Πάντου» έχουν στη διάθεσή τους νερά, αναψυκτικά, χυμούς, ισοτονικά, γάλα, καφέ, κουλούρια, κρουασάν, κέικ, μπισκότα και τσουρέκια, αλλά και διάφορες γαστριμαργικές επιλογές για το μεσημεριανό και το βραδινό τους.

Για μεσημεριανό το μενού έχει μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια, κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών, μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά, μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου, μοσχαράκι νουα με ρύζι και πατάτες φούρνου, ταλιατέλες με κιμά, μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα και μπριάμ λαχανικών φούρνου.

Για το βραδινό, μπορούν να επιλέξουν ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές, ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι, κοτόπουλο με πατάτες, μουσακά, παστίτσιο, κινέζικο γλυκόξινο κοτόπουλο με νούντλς ή τομάτες γεμιστές με ρύζι.


Λίγο μετά τις 14:00, στον αποκλεισμένο (και, άρα, έρημο) δρόμο όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία μία ομάδα ανθρώπων έκανε την εμφάνισή της! Επρόκειτο για τους αστυνομικούς που ανέλαβαν βάρδια, αντικαθιστώντας τους συναδέλφους τους στην περιφρούρηση της διαδικασίας…
Bookmark and Share