Άνεργη μητέρα η ..."λησταρχίνα με το σημείωμα". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Άνεργη μητέρα η ..."λησταρχίνα με το σημείωμα".

  • Η γυναίκα που συνελήφθη χθες διότι διέπραξε δύο ληστείες με σημείωμα σε τράπεζες της Θεσσαλονίκης το τελευταίο δεκαήμερο, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές και, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, προχώρησε στις ληστείες (με λεία 30.000 ευρώ) σε διάστημα δέκα ημερών, προκειμένου να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της..

Χωρισμένη μητέρα ενός παιδιού η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε μέχρι πρόσφατα.. κατάστημα , ωστόσο αναγκάστηκε να το κλείσει λόγω χρεών, είναι η 41χρονη «λησταρχίνα με το σημείωμα», που «χτύπησε» δύο φορές σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Θεσσαλονίκης!

Η γυναίκα δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές και, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, προχώρησε στις δύο ληστείες (με λεία 30.000 ευρώ) σε διάστημα δέκα ημερών, προκειμένου να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 41χρονη βρίσκεται πίσω από τις ληστείες σε δύο τράπεζες σε Επανομή και Περαία. Και στις δύο περιπτώσεις έδειξε στους ταμίες το ίδιο απειλητικό σημείωμα, καταφέρνοντας να αρπάξει συνολικά 30.840 ευρώ. Συγκεκριμένα, στις 12 Αυγούστου λήστεψε το υποκατάστημα τράπεζας στην Επανομή και δέκα ημέρες μετά στην περιοχή της Περαίας.

Οι Αρχές έφτασαν γρήγορα στα ίχνη της και κατάφεραν να τη συλλάβουν σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ' εξακολούθηση. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 41χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 19.750 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό της.
Bookmark and Share