«Απαράδεκτη κίνηση το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

«Απαράδεκτη κίνηση το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου»

    http://greece-salonika.blogspot.com/2016/08/blog-post_253.html
  • "Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον δήμαρχο όταν επιστρέψω στη Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς! Ουσιαστικά, έγινε με το ''έτσι θέλω''..

Η Άννα Κορακάκη κατά την άφιξή της στην Ελλάδα, μετά την τεράστια επιτυχία της στο Ρίο ρωτήθηκε για το γκρέμισμα του σκοπευτήριο-παράγκα στην οποία προπονούνταν και ξέσπασε κατά της δημοτικής αρχής.
Το «χρυσό» και «χάλκινο» κορίτσι της σκοποβολής, είπε:  
«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον δήμαρχο όταν επιστρέψω στη Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς! Ουσιαστικά, έγινε με το ''έτσι θέλω''. Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο, αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα».
Bookmark and Share