Καρδίτσα: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρία κοριτσάκια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Καρδίτσα: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρία κοριτσάκια

  • Οι αδελφούλες διακομίστηκαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

 Ένα περιστατικό που ξαναφέρνει στη μνήμη τον τραγικό χαμό του 5χρονου αγοριού από την επίθεση των ροτβάιλερ στην Κοζάνη και την περιπέτεια του μόλις...20 μηνών κοριτσιού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς της στην Κρήτη, συνέβη και σε περιοχή της Καρδίτσας, ευτυχώς χωρίς τις ίδιες τραγικές συνέπειες.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος της εφημερίδας Ελευθερία, θύματα ήταν τρεις ανήλικες αδελφούλες, που δέχθηκαν επίθεση από τσοπανόσκυλα και τραυματίστηκαν. Τα τρία κοριτσάκια ηλικίας 10, 8 και 6 χρόνων από χωριό της Λάρισας είχαν πάει επίσκεψη στη στάνη του παππού τους, αλλά τα αγριεμένα σκυλιά τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τα δαγκώνουν στα πόδια! Μάλιστα, το ένα από αυτά δάγκωσε την 8χρονη και την έσερνε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί και εγκαύματα τριβής στα γόνατα. Τα σκυλιά επιτέθηκαν μάλιστα τόσο στη μητέρα όσο και στη γιαγιά των κοριτσιών, όταν προσπάθησαν να τα προστατεύσουν.

Οι αδελφούλες διακομίστηκαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων τους και οι δυο επέστρεψαν στο σπίτι τους ενώ η 8χρονη παρέμεινε για νοσηλεία.
Bookmark and Share