Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο... παράγκα όπου εκπαιδευόταν η Κορακάκη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο... παράγκα όπου εκπαιδευόταν η Κορακάκη.

  • Στην κατεδάφιση του πρόχειρου σκοπευτηρίου όπου εκπαιδευόταν η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη προχώρησαν, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συνεργεία του δήμου Δράμας!


Το...  πρόχειρο σκοπευτήριο είχε κατασκευαστεί σε νταμάρι της περιοχής.

Η κατάσταση του σκοπευτηρίου καταδεικνύει τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε η ελληνίδα αθλήτρια προκειμένου να φτάσει στη διάκριση στο κορυφαίο επίπεδο.

Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, «την αδιαφορία της Πολιτείας επιβάλλεται να την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση όσο μπορεί και όταν μπορεί». Επεσήμανε μάλιστα ότι είχε προηγηθεί σχετική συζήτηση και με τον προπονητή και πατέρα της Αννας Κορακάκη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτό που δεν πράττει η επίσημη πολιτεία για να βοηθήσει και να στηρίξει όλους αυτούς τους μεγάλους αθλητές, το κάνει πράξη ο Δήμος. Πήγαμε λοιπόν και καθαρίσαμε αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση και ήδη πριν από ενάμιση μήνα είχαμε δρομολογήσει να δημιουργήσουμε κάποιες υποδομές και την τοποθέτηση ενός κοντέινερ προπονητικού στιλ για να μπορέσει τουλάχιστον η Αννα και τα παιδιά που ασχολούνται με την σκοποβολή να αθληθούν σε κατάλληλες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαμσάκος.
Bookmark and Share