Σπείρα Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη και αμφεταμίνες στην Χαλκιδική - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σπείρα Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη και αμφεταμίνες στην Χαλκιδική

  • Πριν καλά- καλά προλάβουν να ξεκινήσουν πήραν τέλος τα σχέδια δυο νεαρών Αλβανών να βγάλουν κέρδος πουλώντας κοκαΐνη και Ice σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων της Χαλκιδικής. Η «περιοδεία» τους σταμάτησε στην Κασσάνδρα...

Εκεί, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου και της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποίησαν το...αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 26 χρόνων και, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν, βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων, άλλες τέσσερις με κρυσταλλική αμφεταμίνη Ice βάρους 3,5 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι σκόπευαν να διακινήσουν σε περιοχή της Χαλκιδικής το παράνομο εμπόρευμά τους. Οι δράστες, που είχαν ακόμη μαζί τους ένα μαχαίρι και δύο φωτοβολίδες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.
Bookmark and Share