Τραμπ: Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο.. διάβολος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τραμπ: Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο.. διάβολος.

  • «Η Χίλαρι Κλίντον είναι διάβολος μεταμορφωμένος». Σε αυτό τον ακραίο χαρακτηρισμό, προέβη ο Ντόναλντ Τραμπ, από το «Davenport» της Αϊόβα, εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να  συσπειρώσει τους οπαδούς του, μετά τη νέα δημοσκόπηση που δείχνει την υποψηφιότητα της Χίλαρυ Κλίντον, να βρίσκεται μπροστά με 9 μονάδες. 

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την... αμερικανική προεδρία στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στον Μπέρνι Σάντερς, διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών, που εξέφρασε την υποστήριξή του, στη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Σάντερς, είπε ο Τραμπ, «πούλησε την ψυχή του στο διάβολο». «Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο διάβολος», συνέχισε.

Αυτή η τοποθέτηση μπορεί να εκληφθεί και ως απάντηση του Τραμπ, στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Μάικ Πενς, ο οποίος στις 15 Ιουλίου, επελέχθη από τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, ως υποψήφιος αντιπρόεδρός του. Λίγες μέρες πριν λοιπόν, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, είχε αναφέρει με ανάρτησή του στο «twitter», πως ο Τραμπ επιλέγοντας τον Πενς, επέλεξε έναν «απίστευτα διχαστικό και μη δημοφιλή» αντιπρόεδρο.
Bookmark and Share