Ρωσία: Οι δηλώσεις των ΗΠΑ για τη Συρία υποστηρίζουν την τρομοκρατία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ρωσία: Οι δηλώσεις των ΗΠΑ για τη Συρία υποστηρίζουν την τρομοκρατία

  • Η χθεσινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμνετ ανέφερε ότι η Ρωσία θέλει να σταματήσει τη βία στη Συρία επειδή φοβάται ότι οι εξτρεμιστές μπορεί να εκμεταλλευτούν το κενό εκεί και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον ρωσικών συμφερόντων, ίσως ακόμα και εναντίον ρωσικών πόλεων.


Εξοργισμένη εμφανίζεται η ρωσική πλευρά μετά τον απειλητικό...τόνο της τελευταίας ανακοίνωσης των ΗΠΑ για τη Συρία. «Η ανακοίνωση υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ παρέχουν στήριξη στην τρομοκρατία» δήλωσε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριαμπκόφ, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία.

Η χθεσινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμνετ ανέφερε ότι η Ρωσία θέλει να σταματήσει τη βία στη Συρία επειδή φοβάται ότι οι εξτρεμιστές μπορεί να εκμεταλλευτούν το κενό εκεί και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον ρωσικών συμφερόντων, ίσως ακόμα και εναντίον ρωσικών πόλεων.

Ο Ριαμπκόβ χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές «συναισθηματικό ξέσπασμα» ενώ πρόσθεσε πως η πρόταση των ΗΠΑ για επταήμερη κατάπαυση του πυρός στη Συρία ήταν απαράδεκτη για τη Ρωσία και ότι η Μόσχα είχε προτείνει αντ’ αυτού 48ωρη παύση στο Χαλέπι ώστε να γίνει δυνατή η μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Bookmark and Share