"Όλα για τη νίκη" λένε στην Εθνικη για τον αποψινό αγώνα με το Γιβλαρτάρ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

"Όλα για τη νίκη" λένε στην Εθνικη για τον αποψινό αγώνα με το Γιβλαρτάρ.

Πεπεισμένος ότι η Εθνική ομάδα θα μπει με το "δεξί" στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της σημερινής (21:45) αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία.



"Έχουμε δει ορισμένα παιχνίδια από τον αντίπαλό μας. Ξέρουμε ότι... παίζουν καλή άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο, είμαστε όμως σίγουροι ότι θα νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα μας στα προκριματικά. Το Γιβραλτάρ τα πάει αρκετά καλά. Ίσως σε κάποια παιχνίδια που παίζουν με ανώτερες ομάδες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε", τόνισε σχετικά με το σημερινό ματς ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Σκίμπε ρωτήθηκε για τις πολλές δοκιμές προσώπων που έκανε στο διάστημα που προηγήθηκε, δηλαδή στα φιλικά παιχνίδια. "Στη διάρκεια της προετοιμασίας είχα την ευκαιρία να δω πως ανταποκρίνονται σε θέσεις και συστήματα" ήταν η απάντησή του, ενώ για τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ συγκριτικά με το παιχνίδι εναντίον της Ολλανδίας τόνισε πως "είναι διαφορετικός αγώνας και πρέπει να βρούμε λύσεις, να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατοχή μας και να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Αύριο θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και να κερδίσουμε".

Το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας, που ως το τέλος του χρόνου θεωρείται πολύ καλό για συγκομιδή βαθμών, δεν τον απασχολεί, αφού, όπως παρατήρησε: "και πριν από δύο χρόνια η Ελλάδα είχε καλό πρόγραμμα, για τα προκριματικά του Euro, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση. Δεν έχει σημασία λοιπόν. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Έτοιμος ο Τοροσίδης

Το ερώτημα που βασάνιζε τον Σκίμπε ενόψει του σημερινού αγώνα, είχε να κάνει σχετικά με την ετοιμότητα του Βασίλη Τοροσίδη. Τελικά ο Έλληνας διεθνής άσος της Ρόμα προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.
Bookmark and Share