Γερμανός βουλευτής έκρυψε προσφυγόπουλο στη βαλίτσα του και το μετέφερε στον πατέρα του στη Γερμανία! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Γερμανός βουλευτής έκρυψε προσφυγόπουλο στη βαλίτσα του και το μετέφερε στον πατέρα του στη Γερμανία!

  • Ένα μικρό παιδί από την Αφρική που είχε χάσει τη μητέρα και ο πατέρας του ζούσε στη Γερμανία, μετέφερε σε βαλίτσα γερμανός βουλευτής.


Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε η γερμανική Bild, μετά από την... αφήγηση τους ίδιο του βουλευτή του κόμματος Die Linke, Ditmar Dem.
Οπως δήλωσε, στα τέλη Αυγούστου έφερε στη Γερμανία το ορφανό παιδί κρύβοντάς το μέσα στη βαλίτσα του. Αρχικά έμειναν μερικές μέρες στο σπίτι του στη λίμνη Ματζόρε της Β. Ιταλίας και μετά μέσω Ελβετίας πήγαν στη Γερμανία.
«Οι συνοριακοί υπάλληλοι δεν το αντελήφθησαν», είπε, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Αν και η συνέργεια σε παράνομη είσοδο στη χώρα τιμωρείται με χρηματική ποινή, ο γερμανός βουλευτής είπε απλώς «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου».
Εν των μεταξύ δύο Γερμανοί διασώστες συνελήφθησαν στις λιβυκές ακτές ως παρανόμως εισελθόντες στα χωρικά ύδατα της Λιβύης με βάρκα της αποστολής σωτηρίας προσφύγων «Sea-Eye» η οποία έχει καταφέρει να σώσει από τον πνιγμό μέχρι τώρα 4.000 πρόσφυγες.
Bookmark and Share