Νέο ξεκίνημα για την Εθνική στο φιλικό με την Ολλανδία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική στο φιλικό με την Ολλανδία.

  • Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τις «τουλίπες» στο ξεκίνημα της νέας ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. 
  • Άλλωστε ακολουθεί το πρώτο επίσημο ματς για τα προκριματικά με το Γιβραλτάρ.


Μετά την εφιαλτική διετία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας και τον... οδυνηρό αποκλεισμό, η Εθνική επιστρέφει στις επάλξεις αποφασισμένη να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, με το Γιβραλτάρ την προσεχή Τρίτη, ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του, στο δυνατό φιλικό της Πέμπτης απέναντι στην πάντα δυνατή Ολλανδία (21.45 ΟΤΕ ΟΤΕ -0,24% Sport1).

Στο φιλικό με τους «οράνιε» ο Μίκαελ Σκίμπε θα δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στα στόπερ. Από εκεί και πέρα, ο Τοροσδίδης θα είναι δεξιά, ο Σταφυλίδης αριστερά, ενώ Πέτσος και Σάμαρης θα βρίσκονται στα χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Χολέμπας αριστερά, έναν εκ των Μάνταλο ή Γαννιώτα στα δεξιά και έναν από τους Μπακασέτα ή Φορτούνη στον άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου

Από την άλλη και οι Ολλανδοί θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, με τον Ντάνι Μπλιντ να τεστάρει τις δυνατότητες της ομάδας του. Οι «οράνιε» θα παραταχθούν όπως όλα δείχνουν με τους Ζουτ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Μπλιντ, Βίλεμς, Στρότμαν, Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Μπέρχουϊς, Προμς και Γιάνσεν.
Bookmark and Share