Καστοριά: Έκλεψαν πετρέλαιο από μπουλντόζα και οδοστρωτήρα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Καστοριά: Έκλεψαν πετρέλαιο από μπουλντόζα και οδοστρωτήρα

  • Τρία άτομα συνελήφθησαν στην καστοριά για κλοπή 1000 λίτρων πετρελαίου κίνησης από μπουλντόζα και οδοστρωτήρα. 

Ειδικότερα..χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνέλαβαν δυο Έλληνες, 31 και 28 χρονών και έναν 16χρονο, υπήκοο Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της κατοχής αδασμολόγητου καπνού.
Οι συλληφθέντες μετέβησαν την Πέμπτη με φορτηγό σε εργοτάξιο περιοχής της Καστοριάς και αφαίρεσαν από δοχείο αποθήκευσης καυσίμων μπουλντόζας, ιδιοκτησίας 36χρονου, 450 λίτρα πετρελαίου κίνησης.
Τελικά από την έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος από κοινού με τον 28χρονο το βράδυ της 27ης Αυγούστου χρησιμοποιώντας επιβατηγό όχημα, ιδιοκτησίας του δεύτερου, μετέβησαν στο ίδιο εργοτάξιο και με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν ακόμη 350 λίτρα πετρελαίου κίνησης από την ίδια μπουλντόζα.
Επίσης, ο 31χρονος από κοινού με τον 16χρονο το βράδυ της 31ης Αυγούστου αφαίρεσαν από οδοστρωτήρα, ιδιοκτησίας κατασκευαστικής εταιρείας σε περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς, 200 λίτρα πετρελαίου κίνησης και διάφορα εργαλεία (κατσαβίδια, κλειδιά κ.α.), χρηματικής αξίας 400 ευρώ.
Παράλληλα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 780 λίτρα πετρελαίου κίνησης και το σύνολο των εργαλείων, ενώ στην οικία του 16χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν-80 λίτρα πετρελαίου κίνησης και μία συσκευασία με 450 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, χωρίς ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναγράφεται σε αυτήν ο τόπος προέλευσης και συσκευασίας.
Bookmark and Share