Βαριές καταγγελίες Λαζαράτου για παράβαση του αδιάβλητου στο διαγωνισμό των αδειών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Βαριές καταγγελίες Λαζαράτου για παράβαση του αδιάβλητου στο διαγωνισμό των αδειών

  • Ο νομικός σύμβουλος του Alpha και του Star κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι ο επικεφαλής ενός εκ των αποστολών που διεκδικούσαν άδεια έμεινε 40 δευτερόλεπτα με αστυνομικό στην ίδια τουαλέτα, ενώ 48 άτομα μπήκαν στο κτήριο χωρίς έλεγχο!

Βαριές καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες πραγματοποίησε ο...νομικός εκπρόσωπος του Alpha και του Star, Πάνος Λαζαράτος.

Κύριος στόχος των καταγγελιών ήταν η παραβίαση της αρχής ότι δεν επιτρέπεται στους διαγωνιζόμενους να επικοινωνούν μεταξύ τους ή με τον έξω κόσμο.

Ο νομικός κατήγγειλε ότι ο επικεφαλής ενός εκ των αποστολών που διεκδικούσαν άδεια έμεινε 40 δευτερόλεπτα με αστυνομικό στην ίδια τουαλέτα, περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου. Δεν κατονόμασε κανέναν, λέγοντας πως αυτός δεν είναι ο τόπος ή ο χρόνος.

Ο κ. Λαζαράτος υποστήριξε επίσης ότι 48 άτομα πέρασαν χωρίς έλεγχο ή με «κόκκινο» από την πύλη ασφαλείας από όπου εισήλθαν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης τα μέλη των αποστολών, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα ή πομπούς.

Ανάμεσα στους 48 που πέρασαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, είπε, ήταν επικεφαλής αποστολών υπερθεματιστών και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας.

Ο κ. Λαζαράτος τόνισε πως οποιαδήποτε παράβαση ή παράβλεψη «καταστρέφει τον διαγωνισμό» και ζήτησε να παρέμβει αυτεπαγγέλτως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Πηγή των καταγγελιών του κ. Λαζαράτου ήταν οι βιντεοσκοπήσεις από τις κάμερες ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης
Bookmark and Share