Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας.

 
  • Τρεις νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο τραγικός απολογισμός από την κακοκαιρία που σάρωσε τη Μεσσηνία.
  • 500 κλήσεις για απάντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική στο Δήμο Θερμαικού!

Μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο Πήδημα μετά από τη θεομηνία, που έπληξε την  ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα...Type Your Post Summary Here ξημερώματα. Η άτυχη γυναίκα διέμενε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα σε χωριό της Καλαμάτας το οποίο παραμένει από χθες αποκλεισμένο. Δυστυχώς ο απεγκλωβισμός της δεν κατέστη δυνατός.
Σύμφωνα πάντω με νεότερο απολογισμό τρεις νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι ο τραγικός απολογισμός από την κακοκαιρία που σάρωσε τη Μεσσηνία
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Καλαμάτας συνολικά οκτώ χωριά της Μεσσηνίας έχουν αποκλειστεί από την έντονη βροχόπτωση ενώ 80 παιδιά είναι αποκλεισμένα στο ΤΕΙ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή μετέτρεψε τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Ανθρωποι είχαν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ οι Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας (απάντληση υδάτων, απεγκλωβισμό κ.α.). Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Θεσσαλονίκη
Στη Νέα Μηχανιώνα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον σύζυγο μιας γυναίκας πως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά όχι εκείνη. Και στη Θεσσαλονίκη τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία είναι μεγάλα και οι καταστροφές ανυπολόγιστες. (Διαβάστε περισσότερα εδώ). Μόνο στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 500 κλήσεις για απάντληση υδάτων!


Bookmark and Share