ΣτΕ: Τσακώθηκε ο Πρόεδρος με τους άλλους δικαστές ...και διεκόπη η συνεδρίαση για τις άδειες! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣτΕ: Τσακώθηκε ο Πρόεδρος με τους άλλους δικαστές ...και διεκόπη η συνεδρίαση για τις άδειες!

  • Αυξάνονται οι φόβοι για χειραγώγηση της υπόθεσης αλλά και της ίδιας της Δικαιοσύνης από πολιτικούς παράγοντες.

Διακόπηκε η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. Η πρώτη σημερινή συνεδρίαση της...  Ολομέλειας, κεκλεισμένων των θυρών, διήρκεσε περίπου μία ώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, διακόπηκε έπειτα από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του προέδρου του δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσε ο πρόλογος του κ. Σακελλαρίου στην αρχή της διάσκεψης, όπου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών, κ.λ.π.

Η όλη αναφορά του κ. Σακελλαρίου εξελήφθη ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών. Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε η αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν, ενώ αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το ΣτΕ.

Η εξέλιξη αυτή πάντως δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στο ΣτΕ και πλέον δημιουργούνται εύλογες ανησυχίες για το κατά πόσο η δίκη τελικώς θα είναι ανεπηρέαστη από πιέσεις πολιτικών παραγόντων μετά και την πρόσφατη βεβαιότητα που εξέφρασε ο κ.Τσίπρας στη ΔΕΘ περί του τελικού πορίσματός της..
Bookmark and Share