Λεβέντης: Και στο σπίτι μου να έρθει ο Τσίπρας να κοιμηθεί, δεν θα συνεργαστώ μαζί του... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Λεβέντης: Και στο σπίτι μου να έρθει ο Τσίπρας να κοιμηθεί, δεν θα συνεργαστώ μαζί του...


"Διαφωνούμε με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις άδειες. 
Έπρεπε να συμμετέχει η Εκκλησία"


"Χυλόπιτα" στον Αλέξη Τσίπρα ρίχνει o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λίγες ώρες με τον διαγωνισμό...για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του», διαμηνύει ο κ.Λεβέντης , προσθέτοντας ότι δεν έχει εντολή από τους ψηφοφόρους του κόμματός τους να συνεργαστεί με κανένα κόμμα.

«Όταν μιλάς με ένα πολιτικό αρχηγό και με τον πρωθυπουργό αυτομάτως δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστείς κιόλας. Εγώ πάντως και στο σπίτι μου να έρθει και να κοιμηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του», πρόσθεσε, εκφράζοντας την αντίθεση του και με την τροπή που πήραν τα πράγματα στις τηλεοπτικές άδειες .

«Συμφωνούμε στην διαφάνεια τηλεοπτικού τοπίου, διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης», εξήγησε .

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ.Λεβέντης ανέφερε πως «θα έπρεπε στα επιχειρηματικά σχήματα να μπορούν να συμμετέχουν, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικοί οργανισμοί, και η εκκλησία». Πρόσθεσε ακόμη πως η ΕΡΤ, οφείλει να παίξει ισχυρό πόλο ανάμεσα στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση.
Bookmark and Share