Γελοιότητας συνέχεια με τις άδειες: Ο "οριστικός" υπερθεματιστής... δεν είναι αδειούχος! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Γελοιότητας συνέχεια με τις άδειες: Ο "οριστικός" υπερθεματιστής... δεν είναι αδειούχος!

  • Συνεχίζουν οι ακατανόητες δηλώσεις στελεχών του Σύριζα που δείχνουν πλέον να χάνουν και την ψυχραιμία τους μετά το φιάσκο της κωμικοτραγικής διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
  • Πρώτος και καλύτερος ο ...υπερκαναλάρχης υπουργός Ν.Παππάς
 
  • H νέα ελληνική γλώσσα κατά Σύριζα: Ο "οριστικός" ...δεν είναι οριστικός!


 Ένταση επικράτησε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Επικρατείας, Ν. Παππά και του... βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον υπουργό να περνά στην αντεπίθεση ύστερα από το σφυροκόπημα που δέχεται τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση.
«Ο οριστικός υπερθεματιστής δεν είναι αδειούχος.
Δεν είναι κάτοχος άδειας με υπουργική απόφαση.
Είναι οριστικός υπερθεματιστής γιατί υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Παράλληλα ο κ.Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στους υφιστάμενους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, κατηγορώντας τους ευθέως ότι τρομοκρατούν δημόσιους λειτουργούς και ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις διότι, όπως είπε, «δεν τους αρέσει που βάζουν πρώτη φορά το χέρι στην τσέπη».
«Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημοσίων λειτουργών, το δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια.
Αυτά δεν περνάνε.
Θεωρώ ότι είναι ντροπή τους.
Του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου.
Όλων αυτών που στήνουν δελτία γιατί νομίζουν ότι μπορούν να πιέσουν τους δημόσιους λειτουργούς» είπε ο κ.Παππάς, προσθέτοντας:
«Όποιος θέλει κόντρα, εδώ είμαστε.
Να την κάνει στην πολιτική ηγεσία που αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη.
Δημόσιος διαγωνισμός με τέτοια και τόσα επίπεδα ελέγχου δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο.
Κρατηθείτε με τα πόθεν έσχες διότι λέει ένας ότι θα καταβάλει τις δόσεις από τα κέρδη που θα βγάλει.
Μην προτρέχετε.
Η επιτροπή θα κάνει την δουλειά της.
Τελειώνει ο κύκλος προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων .
Η επόμενη ημέρα της τηλεόρασης θα μας κάνει να θυμόμαστε τα σπαρταρίσματα με μειδίαμα και πικρία για όσα ακούσαμε» επεσήμανε ο κ.Παππάς
«Προσφέρει 13 εκ. ο κ. Βαρδινογιάννης στο διαγωνισμό.
Πως περιμένει να γίνει υπερθεματιστής.
Πάει ο κ. Κοντομηνάς, δεν πάει πουθενά στον τελικό, στη δεύτερη φάση.
Γιατί να γίνει υπερθεματιστής;» διερωτήθηκε ο κ.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως αν και δεν θέλει να παρέμβει στο έργο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο καλείται να αποφασίσει για τη συνταγματικότητα του διαγωνισμού, επεσήμανε ότι οι σταθμοί έχουν εξαντλήσει όλα τα νομικά περιθώρια, έχουν εκδοθεί από το ΣτΕ δεκάδες αποφάσεις και το ίδιο το Συμβούλιο έκρινε ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος έπρεπε να επισπεύσει η διαδικασία του διαγωνισμού.
Από την πλευρά του ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας υποστήριξε ότι «αυτή η ιστορία θα είναι η δαμόκλειος σπάθη σας και η ταφόπλακά σας γιατί ξεσκεπάζεται η αριστερή διαπλοκη».
«Να φορέσετε τις περούκες της Νέας Υόρκης γιατί θα φύγετε νύχτα» είπε ο κ.Φωτήλας, ο οποίος προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ.Παππά.
«Δεν περίμενα να χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός και την άθλια επιλογή των καναλαρχών, να στείλουν ανθρώπους μεταμφιεσμένους με περούκες, να με ακολουθήσουν στη Νέα Υόρκη για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση» είπε ο υπουργός Επικρατείας.
Bookmark and Share