Επίσκεψη Τσίπρα σε εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη Τσίπρα σε εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης..

Μπομπ ο μάστορας..
  • Στο εργοτάξιο του σταθμού του μετρό της Θεσσαλονίκης στη Νέα Ελβατία, έφτασε λίγο μετά τις 09.30 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο... υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄και Β' Θεσσαλονίκης.

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ ένα έργο, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας. Ένα (έργο) που ήταν επί πέντε χρόνια σταματημένο, με μια πόλη να ταλαιπωρείται. Το έργο ξεκόλλησε και δεν χρειάστηκε να θυσιάσουμε στα θεμέλια τη γυναίκα του πρωτομάστορα. Ξεκόλλησε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εργολάβους που ωφέλησαν το Δημόσιο» είπε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός.

Σχετικά με τον σταθμό της Νέας Ελβετίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Από τον Μάρτιο σκάφτηκαν 750 μέτρα και απομένουν 150 σήραγγες, οι οποίες θα διανοιχτούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Ένα έργο πνοής έχει ξαναμπεί στις ράγες και αυτό είναι ένα αναπτυξιακό μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη που το είχαμε ανάγκη μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής κρίσης».
Bookmark and Share