Πόσο μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό στις άδειες οι αποκαλύψεις Λαζαράτου; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό στις άδειες οι αποκαλύψεις Λαζαράτου;

  • Καίριες αποκαλύψεις που προκύπτουν "ξεκάθαρα και ακλόνητα" από το υλικό που είδαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA και STAR από τις κάμερες ασφαλείας  οι οποίες ήταν εγκατεστημένες  στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης τις 66 ώρες του διαγωνισμού, προτίθεται να κάνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου, Πάνος Λαζαράτος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κ. Λαζαράτου προς τα ΜΜΕ (ελληνικά και διεθνή) αναφέρει:

Ο Καθηγητής κ. Πάνος Λαζάρατος σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 12.00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) στον 9ο όροφο, αίθουσα Athens View, σχετικά με ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα που αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες".

Στο συμπέρασμα, περί σοβαρών αποκαλύψεων, οδηγούν , δυο βασικές ενδείξεις:

- Η συνέντευξη Τύπου οργανώθηκε την επομένη που ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατά την οποία οι εκπρόσωποι των σταθμών – και ο ίδιος ο καθηγητής- είδαν το υλικό αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακοινώσεις θα αφορούν σε στοιχεία τα οποία αμφισβητούν "με απολύτως αποδεδειγμένο τρόπο" την εγκυρότητα ολόκληρου του διαγωνισμού.

- Η συνέντευξη ορίστηκε, για λόγους συμβολισμού προφανώς , την ίδια ημέρα που η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας, υπο τον πρόεδρο του ΣτΕ, κ.Νκ. Σακελλαρίου, θα πραγματοποιήσει την πρώτη κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψή της για να αποφανθεί επι των προσφυγών για την αντισυνταγματικότητα του νομού Παππά, των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channelκαι (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Προφανώς λοιπόν οτιδήποτε προσθέτει βάσιμες υπόνοιες, στις ήδη υπάρχουσες σκιές, σχετικά με τον διαγωνισμό, σίγουρα θα έχει ιδιαίτερη σημασία.
Bookmark and Share