Πώς εξελίχθηκε το «πόκερ» για τα κανάλια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς εξελίχθηκε το «πόκερ» για τα κανάλια

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/09/blog-post_9.html



  • Σκληρή μάχη για 3η και 4η άδεια.


Ενδεικτική του σκληρού «πόκερ» που παίχτηκε στο τραπέζι της δημοπρασίας είναι η αναλυτική κατάσταση της διαδικασίας που είδε...το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά το πέρας του μαραθώνιου διαγωνισμού στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Μετά την πρώτη άδεια, που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ σχετικά νωρίς και με το χαμηλότερο τίμημα, ακολούθησε σκληρή μάχη μεταξύ των διεκδικητών, ενώ «σφαγή» έγινε για την τρίτη και τέταρτη άδεια, με την τελευταία μάλιστα να κρίνεται μετά από 117 προσφορές, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πως εξελίχθηκε ο διαγωνισμός

Την πρώτη άδεια εξασφάλισε σχετικά σύντομα, το λίγο πριν τις 9 το βράδυ της ο ΣΚΑΪ, καταβάλλοντας τίμημα 43,6 εκατομμυρίων ευρώ, έπειτα από 56 γύρους «χτυπημάτων».

Εβδομήντα οκτώ πονταρίσματα χρειάστηκαν για να «κλειδώσει» η Δεύτερη άδεια, στις 15:25 της Τετάρτης, με το σχήμα Καλογρίτσα να την εξασφαλίζει έπειτα από 78 «χτυπήματα», έναντι 52,6 εκατ.

Σκληρή μάχη έγινε για την τρίτη και την τέταρτη άδεια. Μετά από περίπου 19 ώρες και 99 προσφορές ο Θ. Κυριακού του ΑΝΤ1 την εξασφάλισε για 75,9 εκατ.

Για την τελευταία άδεια, η οποία δόθηκε στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής, χρειάστηκαν 117 «χτυπήματα», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναδεικνύεται νικητής, έναντι 73,9 εκατ. ευρώ.
Bookmark and Share