Σύροι και Αλγερινοί οι πρόσφυγες που ασέλγησαν στην 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σύροι και Αλγερινοί οι πρόσφυγες που ασέλγησαν στην 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ..


  • Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας.


Συνολικά επτά αλλοδαποί προσήχθησαν από τις.. αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι τρεις από αυτούς είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο στο νεαρό ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από την ίδια την 23χρονη που ασέλγησαν σε βάρος της. Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ κινούνταν πεζή στους χώρους του Πανεπιστημίου μαζί με τον 20χρονο φίλο της, τρία άτομα τους πλησίασαν και αφού τους απείλησαν, τους ακινητοποίησαν και τους πήραν κινητά και χρήματα.

Μάλιστα μετά τη ληστεία, οι τρεις αλλοδαποί προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 23χρονης.

Από την Αστυνομία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι υπηκοότητες των συλληφθέντων, φαίνεται όμως -ότι μεταξύ αυτών- είναι Σύροι και Αλγερινοί υπήκοοι.

Μέσα στο σπίτι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κιλά χασίς και γι' αυτό το λόγο συνελήφθησαν και οι άλλοι τέσσερις που βρίσκονταν μέσα.
Bookmark and Share