30 χρόνια φυλακή στη μητέρα που σκότωσε τον 8χρονο γιο της. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

30 χρόνια φυλακή στη μητέρα που σκότωσε τον 8χρονο γιο της.

 
  • Η γυναίκα στραγγάλισε τον γιο της στις 29 Νοεμβρίου του 2014, ενώ στη συνέχεια μετέφερε και εγκατέλειψε τη σορό σε αρδευτικό κανάλι.

Η 28χρονη..Βερόνικα Παναρέλο, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Σικελίας, καθώς κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του οκτάχρονου γιου της, Λόρις.

Η γυναίκα στραγγάλισε τον γιο της στις 29 Νοεμβρίου του 2014, ενώ στη συνέχεια μετέφερε και εγκατέλειψε τη σορό σε αρδευτικό κανάλι.

Η Παναρέλο είχε πει ότι για τη δολοφονία του Λόρις ευθυνόταν ο πεθερός της, με τον οποίο δήλωσε ότι διατηρούσε δεσμό, αλλά η κατάθεσή της, ως προς τον θάνατο του παιδιού, δεν κρίθηκε αξιόπιστη.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε την παιδοκτόνο «εγωίστρια, ικανή να ψεύδεται και να χειραγωγεί τους άλλους». O συνήγορος υπεράσπισής της, από την μεριά του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έκλαψε και συνεχίζει να κλαίει, διότι δηλώνει αθώα και δεν μπορεί να δεχθεί την καταδικαστική αυτή απόφαση».

H Bερόνικα Παναρέλο, αρχικά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της ότι την ημέρα του θανάτου του Λόρις, τον είχε συνοδεύσει, όπως πάντα, στο σχολείο του, στη Σικελία.

Μετά από κάποιους μήνες, όμως, άλλαξε εκδοχή, λέγοντας αρχικά ότι το παιδί στραγγαλίστηκε μόνο του, παίζοντας με ηλεκτρικά καλώδια, ενώ στη συνέχεια ότι τον δολοφόνησε ο πεθερός της, διότι ο οκτάχρονος Λόρις είχε ανακαλύψει τον δεσμό τους.

Πραγματογνώμονας ψυχίατρος, τόνισε πως η γυναίκα έχει πολυσύνθετη προσωπικότητα, αλλά «είναι, πάντως, σε θέση να έχει επίγνωση των πράξεών της».
Bookmark and Share