Άγρια -αλλά ανούσια- κόντρα στη Βουλή.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Άγρια -αλλά ανούσια- κόντρα στη Βουλή..

  • Σε υψηλούς τόνους και σκληρές επιθέσεις ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη αλλά χωρίς επί της ουσίας ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις κανενός εκ των δύο πολιτικών αρχηγών, εξελίχθηκε η συζήτηση χθες βράδυ στη Βουλή, με θέμα τα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς.

Ο πρωθυπουργός, σε μία ομιλία σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους, κατηγόρησε τον... πρόεδρο της ΝΔ ότι έχει συμμαχήσει "με ό,τι πιο παλιό και διεφθαρμένο υπάρχει στη χώρα", σημειώνοντας ότι "σήμερα θα απολογηθείτε". Και έκανε λόγο για "μία διαρκή απόπειρα μιας μεταμοντέρνας μορφής πραξικοπήματος, όχι στρατιωτικού αλλά μιντιακού, με όπλα τη συκοφαντία και την προπαγάνδα".

"Εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων, εσείς παιδί της Siemens και της διαπλοκής", πρόσθεσε.

"Κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση", χαρακτήρισε την ομιλία Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι "η δημοκρατία κινδυνεύει από αυτούς που την επικαλούνται περισσότερο".

"Δεν αξίζει στη χώρα να είστε ο πρωθυπουργός της. Όχι μόνο γιατί διαλύσατε την οικονομία, όχι μόνο γιατί διχάζετε την κοινωνία, αλλά και γιατί υπονομεύετε τη Δημοκρατία", είπε και πρόσθεσε: Αναδειχθήκατε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, πέφτετε σε ένα παραλήρημα λασπολογίας".

Και τόνισε: "Είσαστε σαρξ εκ της σαρκός του μιντιακού λαϊκισμού της χώρας, που ανακύκλωνε θεωρίες συνωμοσίες", για να συμπληρώσει: "Όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα μεγαλώνουν οι αθλιότητες σας".
Bookmark and Share