Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία..

  • Στην πρόσφατη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και εκπροσώπους της Ιεράς Συνόδου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε, μιλώντας στον... Γιώργο Παπαδάκη τους διαλόγους που είχαν Τσίπρας-Ιερώνυμος και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα έκανε αν του ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος να ρίξει την Κυβέρνηση, ο Υπουργός απάντησε πως αν η Κυβέρνηση επέμενε κι έλεγε ότι «αγνοούμε την Εκκλησία» και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, «δεν θα στήριζα την Κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο».


Για τους Ανεξάρτητους Ελληνες το θέμα της σύνδεσης της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι κάτι που βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη, είπε. Σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας είπε ότι «δεν πρόκειται να μειώσουμε ούτε ένα ευρώ».

«Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ. Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» τόνισε.

«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. «Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» πρόσθεσε.
Bookmark and Share